ساعت دیواری مینیاتوری
معرفی :
علاوه بر زیبایی، گوشی 6555 شرکت نوکیا ویژگی منحصر به فرد دیگری را در خود دارد، صفحه نمایش 16 میلیون رنگ قادر است تمام رنگهایی را که چشمان انسان می بیند به نمایش گذارد، همچنین وسعت 240 x 320 پیکسلی صفحه نمایش این گوشی می تواند نمایشگری توانمندی برای نمایش گذاشتن تصاویر و فیلم ها باشد.
زوم 6 برابر دوربین 1.3 مگاپیکسلی آن می تواند دورترین اجسام را برایتان برای همیشه در حافظه 30 مگابایتی خود حفظ کند. با وجود بلوتوث نیز می توانید عکس های زیبای خود را برای دیگران ارسال کنید و آنها را در لذتهای خویش شریک کنید.
طراحی :
شکل ظاهری 6555 با ساعتی که در روی درب آن قرار دارد تداعی کننده ساعت دیواری در اندازه مینیاتوری است. طول 10 سانتی متری و عرض 4.5 سانتی متری، این گوشی را به یک گوشی خوش دست و روان تبدیل کرده است. با توجه به وزن اندک 97 گرمی گوشی، به راحتی می توان گوشی را در جیب گذاشت.
نوکیا 6555 همچون بسیاری دیگر از گوشی های در دار (Clamshell)، از دو صفحه نمایش خارجی و داخلی بهره می گیرد. صفحه نمایش خارجی این گوشی از مانیتور 128 x 160 پیکسلی با تفکیک رنگ 262 هزار رنگ امکاناتی چون ساعت، تاریخ، آنتن و ID Caller را در اختیارتان قرار داده است. اما صفحه نمایش داخلی آن با قدرتی فراتر و استثنایی در اندازه 240 x 320 پیکسل و تفکیک رنگ 16 میلیون رنگ قادر است تا تصاویر، فیلم ها، منو ها و بازی ها را در بهترین حالت تفکیک رنگ به نمایش بگذارد و از این قدرت گرافیکی لذت ببرید.
در وسط درب گوشی ساعتی آنالوگ خود نمایی می کند که به زیبایی گوشی افزوده است. در بالای همین ساعت که تداعی کننده یک ساعت دیواری استف دوربین 1.3 مگا پیکسلی جای خشک کرده است.
بر روی درب گوشی 2 دگمه در امتداد یکدیگ قرار دارند، که برای کاهش و یا افزایش صدای گوشی استفاده می شود.
با باز کردن درب گوشی، صفحه کلید و مانیتور داخلی گوشی را در پیش روی خواهید داشت که به زیبایی گرد هم آمده اند. صفحه کلید نوکیا 6555 همچون سایر مدلهای نوکیا از فرمتی خاص پیروی می کند. دو دگمه میانبر که چون همیشه در بالای صفحه کلید با رنگی آبی به زیبایی خود نمایی می کند. در زیر این دو دگمه، دگمه های برقراری تمای و رد تماس با رنگ های سبز و قرمز قرار گرفته است. در بین این چهار دگمه 5 دگمه ناوبری (Navigation) ، با فلزی براق و صیقلی چشم نواز شده است، قرار گرفته اند.
سرانجام نیز به کلید های اعداد می رسیم که با رنگ سفید در صفحه مشکی منظر شماره گیری و ارسالی پیام کوتاه هستند.
صدا و تصویر :
دوربین 1.3 مگاپیکسل شاید برای گوشی های امروزی تا حدودی مایوس کننده باشد، اما نوکیا همیشه در این زمینه پیش قدم بوده و می توان به او اعتماد کرد. زوم 6 برابر دوربین نوکیا 6555 قابلیتی است که می توان در عکاسی از آن به خوبی استفاده کرد و از کوچکترین جزییات عکس گرفت. قابلیت فیلمبرداری این گوشی را نباید فراموش کرد و می توان تا هر زمانی که کارت حافظه به شما اجازه می دهد، فیلم گرفت.
با توجه به اندازه صفحه نمایش گوشی که 240 x 320 پیکسل است، Wallpaper و محافظ صفحه نمایش (Screen Saver) نیز در همین اندازه می باشند. رنگ شفاف و زیبایی که نوکیا برای این گوشی مهیا کرده است، از تصاویر زیبای محافظ نمایش می توان لذت برد.
بر همگان آشکار است که نوکیا همیشه در سیستم صوتی پر قدرت ظاهر شده است. نوکیا 6555 نیز از این قدرت نوکیا بی بهره نماند و از وضوح صدای مناسبی برخوردار است. بهره گیری از فرمت پر مخاطب MP3 در پخش موسیقی و انتخاب زنگ گوشی نمادی از حضور همیشه پر قدرت نوکیا است.
سایر ویژگی ها :
بهره گیری از شبکه نسل سوم (3G) امکان استفاده از اینترنت از طریق شبکه مخابراتی را برای شما میسر می کند و در کنار استفاده از اینترنت نیز می توانید ارسال و دریافت MMS را نیز داشته باشید که این امکان به تازگی در خطوط ایران راه اندازی شده است.
چنانچه از آن دست افرادی هستید که به موسیقی علاقه شدیدی دارید این گوشی قابلیت پشتیبانی از فرمت MP3 را داشته و می توانید از این نوع فرمت موسیقی برای زنگهای گوشی نیز استفاده کنید. با توجه به حافظه داخلی 30 مگا بایتی گوشی نیاز به حافظه های جانبی محسوس است و می توان از کارت های حافظه MicroSD و TransFlash حافظه گوشی خود را ارتقا دهید. اما متاسفانه، همچون برخی دیگر از گوشی ها، حافظه های جانبی این گوشی را باید جداگانه تهیه کرد.
نکنه یی که به شدت در این گوشی کوچک خود نمایی می کند طول عمر باطری است. نوکیا 6555 از باطری 1020 mAh Li-Ion استفاده می کند که توانایی زیادی را برای گوشی به ارمغان آورده است. نزدیک به 7 ساعت مکالمه و 12 روز در حالت Standby برای یک گوشی فوق العاده است. بی شک برای مدتی طولانی می توان بدون دغدغه به موسیقی گوش فرا داد.
بهره گیری از برنامه نویسی جاوا نسخه J2ME که پایین ترین و پایه ترین نسخه این زبان برنامه نویسی گوشی های تلفن همراه است، بهره می گیرد. از طریق بلوتوث و کابل USB می توان برای ارسال و دریافت اطلاعات و داده ها استفاده کرد. بلوتوث این گوشی از نسل دوم است که قابلیت پشتیبانی بسیاری از گوشی ها را دارد.
نتیجه :
بی شک گوشی های ساخت نوکیا در بین سایر برندهای تولید کننده گوشی بیشترین طرفدار را دارند. یکی از علل این مورد را می توان تنوع در مدل های ارایه شده از سوی این شرکت دانست. اما نباید کیفیت بالای این محصولات را فراموش کرد.
وزن اندک، خوش دست، طراحی زیبای بدنه را باید یکی از خصوصیات برتر در انتخاب این گوشی دانست. از دیگر عواملی که می توان در انتخاب این گوشی موثر دانست قیمت آن است. به هر حال، با توجه به پیشینه تاریخی نوکیا در ایران و اعتماد اغراق آمیز مردم به تولیدات این شرکت را می توان یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب این گوشی دانست.
هر چند این گوشی دوربین ضعیفی را که با خود به یدک می کشد، اما باز هم می توان از این گوشی خوش تیپ استفاده کرد. و از تصاویر این گوشی با 16 میلیون رنگ واقعیت را احساس کرد.